Liigassa Ilves – Blues!

SM-Liiga tarjoaa torstai illan kunniaksi ainoastaan yhden ottelun, kun Hakametsässä kohtaavat Ilves ja erittäin kovassa vireessä operoiva espoon Blues. Tarjolla on pari aivan huippu pelivalintaa loistavilla kertoimilla, joten poimikaapa omanne pois! Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Ilves – Blues 2/2.75 NordicBet

Ilves (+1) – Blues 2/4.11 NordicBet

Ilves on ollut roimassa laskusuunnassa viime aikoina, sillä edellisestä kymmenestä pelistä joukkue on voittanut vain kaksi ja joukkue vaeltaa tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa. Edellinen voitto on Pelicansin vieraista 20 päivää sitten, kun pisteet lähti 1-2 voitolla tamperelaisten mukaan. Edellisestä kotivoitosta on aikaa kuukausi, kun SaiPa kaatui Hakametsässä lukemin 5-2 18.10. Kaksi edellistä kotiottelua ovat päättyneet Jokereita ja Tapparaa vastaan niukkoihin 1-2 tappioihin, joten eivät ne tappiot kerro koko totuutta joukkueen pelaamisesta tai tasosta.

Blues on pelannut huikeasti viimeisen kuukauden päivät. Viimeisestä kymmenestä pelistä kahdeksan voittoa ja ne kaksi tappiota tulivat back-to-back peleistä liigan kovinta, eli Kärppiä vastaan reilu kolme viikkoa sitten. Joukkue seilaa tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja pelaamiseen on tullut Jyrki Ahomaista taisteluilmettä. Puolustuspelaaminen on maalivahdit mukaanlukien huippuluokkaa ja joukkueen terävin kärki hyökkäyspäässä saa onnistumisia. Tämä yhtälö yleensä johtaa voittoihin.

Vauhdikas ottelu luvassa, mutta uskomme Bluesin voittoputken ja Ilveksen tappioputken jatkuvan lukemin 1-4.

 

Lyö vetoa tästä matsista NordicBetillä »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement