Liiga: 3.12.2013

Liigassa pelataan tiistai-illan kunniaksi kuuden ottelun kierros. Me olemme mukana kahdessa ottelussa. Ensimmäisessä vihje ottelussa kovaan vireeseen päässyt HIFK saa kotijäälleen vastaansa tampereen Ilveksen. Toisessa vihje ottelussa rauman Lukko saa vieraita jyväskylästä, kun JYP saapuu Kivikylä areenalle. Joulukuu on hyvä aloittaa kevyesti. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille!  

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

 

HIFK – Ilves (+1.5) 1/2.25 Betsson

Yli 5.5 maalia/2.45 Betsson

HIFK on saanut pelaamisen juonesta kiinni ja tämän kaiken takana on tiivistynyt puolustuspelaaminen. Puolustuspelaamisen tiivistymisestä kertoo loistava maalivahti pelaaminen, sillä HIFK.n maalilla operoiva Ville Husso on antanut käytännössä joka ilta joukkueelle mahdollisuuksia voittoon ja täten luonut koko porukkaan positiivisen ilmapiirin, ja itseluottamuksen. Luottamus peräpäähän tuo hyökkääjien pelaamiseen lisää rohkeutta, joka lisää hyökkäyspäässä otettavien riskien määrää. Tämä on tuottanut automaattisesti tulosta ja HIFK on ajautunut nyt positiiviseen oravanpyörään.

Ilves koki pienen mahalaskun huikean alkukauden jälkeen, mikä oli toki odotettavissa, mutta joukkue Tuomas Tuokkolan johdolla palasi perusjuttuihin ja täten saivat pitkän tappioputken katkaistua. Bluesia vastaan tulleen kotivoiton jälkeen joukkue matkasi ouluun ja haki aika monen yllätykseksi Kärpiltä 2-5 voitolla pisteet tampereelle. Kahden voiton jälkeen joukkue on hävinnyt hyvien esityksien jälkeen kolme peliä putkeen. Joukkue on erittäin sinnikäs ja aktiivinen, mikä lupaa hyvää ajatellen talven pimeitä iltoja.

HIFK nauttii tällä hetkellä terveestä itseluottamuksesta ja on pikku hiljaa saanut identiteettiänsä takaisin. Kotiedun ja loistavan peruspelaamisen turvin uskomme HIFK.n ottavan tänään kolme pistettä puhtain 5-2 lukemin.

 

Lukko – JYP 1/2.40 Betsson

Yli 5.5 maalia/2.50 Betsson

Lukko on äitynyt loistavaan iskuun, sillä viimeisestä kymmenestä pelistä joukku on napannut kahdeksan voittoa ja yhteensä 25 pistettä. Ainoat tappiot joukkue on kokenut vieraissa Kärppiä ja Bluesia vastaan. Kotikentällä Lukko on ollut äärimmäisen kova, sillä raumalla joukkue on voittanut viimeiset kuusi peliä ja viimeisestä kymmenestä kotipelistä joukkueella on niin ikään koossa kahdeksan voittoa, ja 25 pistettä.

JYP on sarjassa neljäntenä ennen tämän illan kierrosta. Joukkue on pelannut perusvarmaa omaa pelaamistaan, mikä tuo tasaiseen tahtiin joukkueelle pisteitä. Tällä hetkellä joukkue on kahden ottelun voittoputkessa. Saldo edellisestä kymmenestä pelistä joukkueella on aavistuksen heikompi, mitä kotijoukkue Lukolla, sillä joukkue on napannut seitsemän voittoa ja yhteensä 20 pistettä. Vierasjäällä joukkue on esittänyt hyvää suorittamista ja niistä saldokin on mitä maittavin. Kymmenestä edellisestä vierasmatsista saldona on viisi voittoa ja 14 pistettä. Edellisessä vieraspelissä kaatui Ilves 2-4 lukemin, mutta tätä ennen joukkue koki tappiot Tapparalle ja HIFK.lle.

Lukko on hyvässä vireessä ja kotiedun tuoman edun vuoksi voittaa ottelun lukemin 4-2.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betssonilla »

 

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement