Liiga: 29.11.2013

Liigaa pelataan perjantaina neljällä paikkakunnalla. Me olemme mukana kolmessa ottelussa. Hämeenlinnassa paikallinen pallokerho saa vieraita porista, kun hallitseva suomenmestari Ässät saapuu heikon vireensä siivittämänä vieraaksi. Jyväskylässä JYP saa vieraita lahdesta, kun Pelicans tulee haastamaan kotijoukkuetta. Helsingissä pelataan todennäköisesti kierroksen mielenkiintoisin ottelu, kun Stadin paikallisessa Jokerit kohtaa kotijäällään Hartwall Areenalla viimeistä kertaa pitkään aikaan rakkaan vihollisensa HIFK.n! Pelionnea ja mukavia lukuhetkiä!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

HPK – Ässät 1/1.90 Unibet

HPK – Ässät (+1) 1/2.50 Unibet

Yli 5.5 maalia/2.60 Unibet

HPK on ollut hyvässä vireessä viime aikoina ja etenkin puolustus on ollut Juuse Saroksen johdolla erittäin tiivis. Hyökkäyksessä joukkue on saanut laajalla rintamalla onnistumisia, mikä on hyvä homma ajatellen tulevaisuutta. Edellisestä viidestä pelistä HPK on voittanut kolme ja pisteitä sillä on näistä koossa yhteensä seitsemän. Tappiot joukkue on kokenut vierasjäällä Lukkoa ja Tapparaa vastaan.

Ässät on pelannut todella heikosti ainakin tulosten valossa viime aikoina. Joukkue on voittanut ja saanut pisteitä viimeksi tasan kuukausi sitten, kun kotijäällä kaatui Pelicans puhtaasti lukemin 4-0. Tätä voittoa on seurannut seitsemän ottelun tappioputki ja nämä kaikki ovat tulleet varsinaisella peliajalla. Edelliset kaksi kotiottelua ovat päättyneet Lukon ja SaiPan 1-4 vierasvoittoihin, joten tehottumuus vaivaa porilaisia todella paljon. Vieraissa joukkue on TPS.n jälkeen liigan huonoin. 13 peliä, yksi voitto varsinaisella, yksi voitto jatkoajalla ja loput pelit joukkue on hävinnyt suoraan varsinaisella peliajalla.

Joukkueet ovat materiaalilta melko saman tasoisia, mutta HPK.n pelaaminen on paljon rennompaa ja parempaa tällä hetkellä. Tästä syystä uskomme Kerhon ottavan selvän 4-2 kotivoiton Ässistä.

 

JYP – Pelicans X/4.25 Unibet

Kaksi erittäin tasaista joukkuetta kohtaavat perjantai-iltana Hippoksella. JYP ja Pelicans ovat liigassa tasapisteissä sijoilla neljä ja viisi. JYP lähtee otteluun kahden ottelun tappioputkessa, kun joukkue on käynyt vieraissa häviämässä Tapparalle ja HIFK.lle. Pelicans on myös kahden ottelun tappioputkessa, kun viime viikon lauantaina joukkue nöyrtyi vieraissa Jokereita vastaan ja kotona tiistaina Kärppiä vastaan. Kauden aikaisemman vei Hippoksella nimiinsä lahtelaiset lukemin 1-3 ja kauden ensimmäinen meni myös lahdessa Pelicansille 2-1 lukemin.

Kuntopuntarit ja joukkueiden viime aikaiset vaikeudet huomioon ottaen uskomme tasapeliin ja kerroin on hyvä sille!

 

Jokerit – HIFK 2/3.25 Unibet

Jokerit (+1) – HIFK 2/4.50 Unibet

Jokerit kärsii todella pahoista loukkaantumista ja peli on sitä myöden ollut ajoittain erittäin sekaisin. Kuopiossa edellinen ottelu umpisurkeaa KalPaa vastaan päättyi Jokereiden nöyrään 4-0 tappioon. Joukkueen kokoonpano murheita kuvastaa hyvin se, että puolustaja Teemu Eronen pelasi sentterinä kolmannen erän KalPa pelistä. Joukkueesta puuttuu paljon tärkeitä hyökkääjiä, joten hyökkäyspelaaminen on melkein nollissa. Eilen Jokerit hankki Ladislav Nagyn tuomaan taitoa hyökkäykseen, mutta näkyykö se tässä perjantain ottelussa?

HIFK on voittanut viimeisestä seitsemästä pelistään viisi ja seilaa tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa. Edellisessä ottelussa HIFK kaatoi kotijäällään JYP.n 4-1. HIFK.n pelaaminen on paljon raikkaampaa tällä hetkellä, kuin vaikealla alkukaudella. Joukkue on antanut ulkomaalaishankinnoilleen kenkään ja ottanut suomalaista verta lisää mukaan touhuun. Juuso Puustinen on ollut erittäin hyvä hyökkäyspäässä ja joukkueen puolustuspelaaminen maalivahti Ville Husson johdolla on ollut erinomaista.

Jokerit on vienyt jo pitkän aikaa nämä paikallisottelut, mutta tänään on HIFK.n vuoro. Pisteet lähtee paremmassa vireessä olevan HIFK.n mukaan naapuriin lukemin 1-3.

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement