Liiga: 26.11.2013

Liigassa pelataan tänään kuuden ottelun kierrosta. Me olemme mukana tampereella ja kuopiossa. Tampereella tappioputkensa katkaissut Ilves saa vastaansa loukkaantumisista kärsivän TPS.n ja kuopiossa alkukauden surkeasti pelannut KalPa saa vastaansa narrilauman helsingistä. Mielenkiintoisia pelejä luvaksi jälleen illalle. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea illan kierrokselle.

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Ilves – TPS 1/1.76 Betsafe

Ilves – TPS (+1.5) 1/2.35 Betsafe

Yli 5.5 maalia/2.26 Betsafe

Ilves katkaisi Bluesin kustannuksella viime viikolla viiden ottelun mittaisen tappioputkensa, kun espoolaiset kaatuivat Hakametsässä lukemin 5-1. Tämän jälkeen joukkue suuntasi lauantaiksi ouluun, jossa vastaan asettui liigakärki oulun Kärpät. Ilvekselle ei ennen tätä ottelua paljoa mahdollisuuksia luvattu, mutta niin vain Ilves meni ja katkaisi oululaisten voittoputken puhtaalla 2-5 voitolla. Ilveksellä on siis iskukyky tallella ja paluuta alkukauden hurmukseen on siis havaittavissa. Maalilla loistavaa maalivahti työskentelyä jatkaa Ville Kolppanen.

TPS on voittanut viimeisestä kymmenestä pelistään ainoastaan yhden, kun KalPa kaatui ennen taukoa kotijäällä. Tauon jälkeen joukkue on pelannut kuusi peliä ja hävinnyt ne kaikki. Toki jatkoaikatappioita on taskussa kolme, joten pisteitä on kertynyt juuri sen verran mukaan. Vieraissa TPS on ollut kertakaikkiaan surkea. Tällä kaudella turkulaiset ovat pelanneet vieraissa 13 peliä ja mukaan on tarttunut yksi jatkoaika voitto ja yhteensä kuusi pistettä. Turkulaisia huonommin on vain pelannut Ässät. TPS:n tilannetta ei helpota yhtään loukkaantumiset, kun Morrisonn, Willsie, Lucenius ja Norrena puuttuvat kokoonpanosta.

Ilves on päässyt viime aikoina hyvään iskuun, joten me uskomme sen myös tänään siivittävän joukkueen puhtaaseen 5-2 kotivoittoon TPS:stä.

 

KalPa – Jokerit 2/2.09 Betsafe

KalPa (+1.5) – Jokerit 2/2.95 Betsafe

KalPa (+2) – Jokerit X/7.05 Betsafe

KalPa on tauon jälkeen voittanut yhden pelin, kun se haki Ässien vieraista kolme pistettä 2-5 voitolla. Viimeisestä kymmenestä ottelusta joukkue on voittanut kuitenkin vain kaksi. Pisteitä mukaan on tarttunut yhdeksän kappaletta. Viimeisessä neljässä kotipelissä joukkue on tehnyt ainoastaan kaksi maalia, joten kotijäällä on joukkueen suorittaminen ollut äärimmäisen vaikeaa. Kotijäällä KalPa on voittanut viimeksi syyskuun lopulla, kun kahdessa peräkkäisessä pelissä kaatui TPS ja Ässät 4-0, ja 3-0 lukemin. Tämän jälkeen on tullut kahdeksan kertaa kuonoon kotijäällä ja kerran on joukkue onnistunut tekemään maksimissaan kaksi maalia kotiottelussaan.

Jokerit kärsii huomattavista poissaoloista ja se on aiheuttanut pieniä pelin tason heilautuksia helsinkiläisten otteissa. Lauantaina joukkue palasi voittojen ja maalien tielle voittamalla kotijäällään Pelicansin 5-3 lukemin. Joukkue on kaivannut tehoja heidän hyviltä laitureiltaan ja tähän on ainakin Janne Lahti vastannut maaleillaan. Jokerit on pelannut vieraskaukalossa erittäin tiiviisti omassa päässä ja ajoittain iskenyt erittäin tehokkaasti vastaan.

Jokerit on monta luokkaa KalPaa edellä oleva joukkue ja siitä syystä jaksamme uskoa vierailijoiden tasan kahden maalin vierasvoittoon. 1-3 lukemin pisteet helsinkiin.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement