Liiga: 22.11.2013

SM-Liigassa on perjantaina kuuden ottelun kierros, mutta me olemme mukana kolmessa kamppailussa. Helsingin IFK.n vieraana on sarjan kovin ja kuumin, eli Oulun Kärpät. HPK mittaa kotonaan surkeana vierasjoukkueena tunnetun TPS.n vireen ja Niiralan montussa vierailee KalPan vieraana Tappara. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

HIFK – Kärpät 2/1.84 Betsafe

HIFK (+1.5) – Kärpät 2/2.45 Betsafe

HIFK on esittänyt parempia merkkejä tulevaisuudest sillä viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on napannut kolme voittoa. Kotona joukkue on piristynyt myöskin huomattavasti, sillä neljä edellistä kotipeliä on päättynyt voittoihin, kun vastassa on ollut Tappara, HPK, Pelicans ja Ässät. Tänään on kovemman luokan mittari vastassa. HIFK peli heittelee peliajan sisällä kuitenkin ehkä hieman liikaa.

Kärpät on voittanut nyt 16 peliä putkeen ja on liigan ylivoimaisesti kovin joukkue. Pelaaminen on koko ajan hyvällä tasolla ja pisteitä tulee heikommillakin esityksillä. Tästä hyvänä esimerkkinä tiistainen kotivoitto Lukosta lukemin 7-4. Lauri Marjamäen urheilullisuus pelitapaan on tuottanut tulosta ja kaikki jäällä tapahtuvat asiat tulee selkäytimestä.

Perjantai-illan viihdettä on Helsingissä tarjolla parhaimmillaan. Tunnetta tuskin puuttuu, mutta uskomme silti Kärppien voittoputken jatkumiseen lukemin 1-4.

 

HPK – TPS 1/1.86 Betsafe

HPK – TPS (+1.5) 1/2.50 Betsafe

HPK on ollut tauon jälkeen loistavassa iskussa, sillä voittoja on tullut kolme neljästä ottelusta. Kotijäällä joukkue ei ole päästänyt maaliakaan tauon jälkeen, kun Ilves ja Jokerit ovat käyneet kylässä. Joukkueen maalilla tänäänkin pelaava maalivahti Juuse Saros on ollut huippuvireessä ja ykkössentteri Ville Viitaluoma on löytänyt kaivatun peli ilon tekemiseensä.

TPS on sarjan ylivoimaisesti surkein vierasjoukkue. Tauon jälkeen joukkue on ollut erittäin nuutuneen oloinen ja pisteitä neljästä pelistä on kertynyt mukaan ainoastaan kaksi, kun joukkue on hävinnyt Kärpille ja JYP.lle jatkojen jälkeen. Blues ja Pelicansin vieraana tuli pelillisesti selvät tappiot, vaikka tulokset olivatkin niukkoja. Milan Jurcina vahvistaa jo tänään TPS.n puolustusta ykkösparissa Shaone Morrisonnin kanssa. Maalilla pelaa jämäminuutteja pelannut Ville Hostikka.

HPK.n kotivire kestänee, kun vastassa on heikkona vierasjoukkueena tunnettu TPS. Hämeenlinnassa on erittäin vaikeaa tällä hetkellä tehdä Kerhoa vastaan maaleja, joten uskomme HPK.n 3-1 kotivoittoon.

 

KalPa – Tappara 2/2.19 Betsafe

Yli 4.5 maalia/1.82 Betsafe

Yli 5.5 maalia/2.75 Betsafe

KalPa sai tauon jälkeen Ässien vieraana vihdoinkin katkaistua tappioputkensa, kun kuopiolaiset haki 2-5 vierasvoiton loistavalta kotijoukkueelta. Tämän jälkeen koitti kuitenkin paluu arkeen, kun joukkue matkasi toisen länsirannikon joukkueen vieraaksi, eli Lukon. Lukko voitti jatkojen jälkeen viime viikolla KalPan lukemin 3-2. KalPalla on ollut nyt viikko aikaa punoa juonia, mutta näkyykö se tänään on sitten taas toinen seikka.

Tappara nappasi nöyryyttävän HPK tappion jälkeen kaksi niukkaa voittoa ja palasi ns. formuun. Ilves kaatui viime perjantaina lukemin 1-2 ja HPK.n joukkue kohtasi tiistaina tampereella heti uudestaan, ja tuolloin joukkue nappasi 2-0 voiton. Kolmen päivän tauon jälkeen joukkue palaa jälleen askiin ja on valmis haastamaan sarjan kriisijoukkuetta todenteolla. Metsola jatkaa maalissa.

Kuopiossa joukkueiden kohtaamiset ovat olleet todella runsasmaalisia viime kausina. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran. Tuolloin Tappara oli kotijäällään Hakametsässä luvuin 1-0 parempi. Tänään voittajan osalta sama trendi jatkuu, mutta vain lukemin 2-5. Eli pisteet Manseen!

 

Lyö vetoa näistä matseista Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement