Lauantain liigakierrokselle pari tärppiä

TPS – Ässät 2/2.15 Unibet

TPS (+1) – Ässät 2/3.00 Sportingbet

Ässät voittaa ja tekee yli 3.5 maalia/3.20 NordicBet

 

TPS saa parin huilipäivän jälkeen kotijäällään vastaansa Ässät.  TPS.llä ei ole vielä tuoreet NHL-avut mukana, eli Alec Martinez ja Lauri Korpikoski. TPS on voittanut tällä kaudella ainoastaan kaksi peliä, molemmat kotona ja jatkoajan jälkeen. Puolustuksesta puuttuu tasapaino, mutta hyökkäyksestä löytyy tarvittaessa tehoja. Maalilla tänään aloittava Engren on ollut hieman epävarma maalillaan. TPS on voittanut Ässät kotonaan viimeksi kolme vuotta sitten.

Ässät hävisi eilen kovan taistelun jälkeen kotonaan Bluesille 1-2. Peli oli Ässien hallussa koko pelin ajan mutta, kun jääkiekko on pienten marginaalien peli ja vastustajan maalivahti ilmiliekeissä niin ei saa tehdä virheitä. Virheeseen Ässien pelihän ratkesi. Ässien hyökkäysosaaminen on aivan vertailtavissa liigan kärkijoukkueisiin. Puolustuksesta löytyy leveyttä ja maalivahti kaksikkokin on ihan tasavahva.

TPS pyristelee viimeisiä pelejä ilman NHL-apuja mutta se ei tänään riitä. Ässät hakee kolme pistettä HK-Areenalta lukemin 2-4 vahvan liikkeen ja ylivoimansa ansiosta. Ässäpelaajille ja faneille tulee maukas pikkujouluristeily.

 

 

KalPa – Tappara 2.10 William Hill

KalPa – Tappara (+1.5) 1/2.85 Betsson

KalPa voittaa ja tekee yli 3.5 maalia/3.20 NordicBet

 

KalPa voitti eilen illalla hienosti vieraissa sarjakärki JYP.n 1-5 ja oli ensimmäinen joukkue tällä kaudella, joka vei täydet kolme pistettä JYP.ltä ja vielä Hippokselta. KalPan Artturi Lehkonen teki eilen kaksi maalia ja oli muutenkin tärkeässä roolissa koko ottelun. Puolustuksesta on pakko nostaa esiin ykköspakkipari Jussi Timonen – Marko Kauppinen, Kauppinen sai eilen yhden syöttöpisteen ja +/- tilaston +2, Timonen ei pisteille päässyt mutta +/- tilasto oli huimat +3. Uusi NHL vahvistus Graig Smith tekee tänään debyytin KalPa paidassa, heti ykköskentässä Sakari Salmisen ja Ossi Saarisen keskellä. Maalilla Mikko Koskinen on pelannut eleettömästi ja varmasti, hän jatkaa tänään maalilla.

Tappara pelasi eilen kotonaan Jokereita vastaan häviten pelin 3-5. Tapparalla oli ajoittain hyviäkin jaksoja, mutta vastustajat vei tilan Tapparan pelaajilta hyökkäysalueella. Jokerit iski Tuokkolan taakse kiekkoja pelottavan kovaan tahtiin kovalla materiaalillaan. Tapparalta Henrik Haapala teki eilen kaksi maalia. Tappara nousi kolmannessa erässä hyvin Jokereita vastaa maalin päähän oltuaan jo 1-4 tappiolla, mutta se ei riittänyt. Puolustuspelissä on ihan hyvin leveyttä. Mäntylä, Leimu ja Aalto hallitsee kaikki sekä puolustamisen, että hyökkäämisekin. Tuokkola on pelannut melkein kaikki ottelut, mutta saa huilata tänään, kun Juha Metsola tulee pelaamaan kauden toisen pelinsä, ja niin ikään toisen pelinsä KalPaa vastaan. Tappara hävisi aikaisemmin tällä kaudella kotonaan KalPalle 2-3, tuolloin Tappara oli koko ottelun niskan päällä.

Tapparalla painaa eilinen kova matsi Jokereita vastaan alla, ja vielä kun siitä tuli tappio. KalPalla ei matkustusrasituksia ole niin paljoa, ja heillä on hyvä fiilis eilisestä. KalPa voittaa Niiralan Montussa aneemisen Tapparan vahvalla liikkeellään 5-2.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement