LAKings – Chicago 3.ottelu

Sarjan kaksi ensimmäistä peliä on nyt pelattuna ja nyt on siirrytty tuulisesta Chicagosta lämpimään Los Angelesiin, Kaliforniaan. Chicago Blackhawks voitti kotipelinsä lukemin 2-1 ja 4-2, joten he johtavat nyt sarjaa voitoin 2-0. Los Angeles Kingsin pelissä on tapahduttava kotijäällä muutos, mikäli he aikoovat pelata toisena keväänä putkeen NHL.n Stanley Cup Finaaleissa.

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks 1/2.40 Unibet

Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks (+1) X/6.50 Unibet

Alle 3.5 maalia/3.10 Unibet

LAKings.n puolustus- ja maalivahtipeli ei ole toiminut totutun lailla sarjan kahdessa ensimmäisessä pelissä. Maalivahtipeliä ei voi nyt yksistään syyttää, sillä Blackhawks on lukenut läksynsä ainakin kahteen ensimmäiseen peliin ja vienyt kiekollisen pelin LAKings.ltä ja tehnyt heidän viisikkopuolustamisestaan helvettiä. LAKings ei ole päässyt vielä tässä sarjassa pelaamaan sitä tuttua vahvaa jääkiekkoa, mitä he ovat aikaisemmissa sarjoissa esittäneet. Blackhawksin tähdet (Hossa, Sharp, Kane) ovat rankaisseet Kingsejä armotta. LAKings.n tilannetta ei yhtään helpota se, että paras pistemies Mike Richards saattaa olla poissa vielä tästäkin pelistä.

LAKings ei ole hävinnyt pudotuspeleissä peliäkään kotonaan ja heidän viimeisestä kotitappiosta on aikaa kohta kolme kuukautta. Viimeinen joukkue, joka on Kingsit onnistunut voittamaan Staples Centerissä on Vancouver Canucks ja se tapahtui 23.3.2013, kun he hakivat 0-1 vierasvoiton. Viimeisestä 15.sta LAKingsin kotipelistä myöskin 11.sta on päättynyt kotijoukkueen tasan maalin voittoon, joten mikään 1-0/2-1 kotivoitto ei yllättäisi.

 

Lyö vetoa tästä NHL matsista Unibetilla »

 

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement