Keskiviikkona SM-Liigassa pelataan kolme ottelua… Vihje vain Helsingistä.

Jokerit – Ässät 1/1.80 BET365

Jokerit – Ässät (+1.5) 1/2.55 Comeon

Jokerit – Ässät (+2) 1/3.50 NordicBet

Yli 5.5 maalia/2.00 BET365

Yli 6.5 maalia/3.10 BET365

Jokerit voittaa ja tekee yli 4.5 maalia/4.05 NordicBet

 

Jokerit saa tänään Riku Hahlin kokoonpanoon takaisin. Se on merkkittävä juttu peluutuksellisista syistä, sillä aikaisemmin Jokerit on joutunut käyttämään rouhija laituria eli Juhani Tyrväistä kolmoskentän sentterinä. Nyt kaikissa kentissä on vahvat sentterit ja se tuo lisää monipuolisuutta Jokereiden peliin. Jokerit on ollut kotonaan erittäin vahva. Kääntää peliä nopeasti ja dominoi ketä tahansa vastustajaa. Jokerit on juuri kolmen ottelun voitto putkessa ja sen katkaiseminen vaatisi tänään pienen ihmeen. Heikkouksia on ali/ylivoimapeli, maalivahtipeli ja heikko viimeistely paikoista. Alivoimaa Jokerit on parantanut huimasti, neliö karvaa agressiivisesti ja luo painetta kiekolliselle. Kilpeläinen aloittaa maalilla tänään toista kertaa putkeen ja on myöskin parantanut otteitaan.

Ässät voitti TPS.n viime pelissään lauantaina turussa rankkarikisan jälkeen lukemin 2-3. Ässien vieraspelaaminen on ollut yhtä tuskaa tällä kaudella. Ässien pelistää puuttuu se tempo ja pelin rytmitys on aika ajoin hukassa. Jesse Joensuun tultua kokoonpanoon joukkue paransi otteitaan mutta nyt se tahtoo olla hieman tasapaksua. Armia on ollut myöskin hyvä hyökkäyspäässä. Positiivisesti on yllättänyt Mika Niemi jälleen, sillä hän on joukkueen paras pistemies. Stephen Dixonin ylivoima osaaminen on todella vahvaa, hän jakaa hyviä syöttöjä takatolpille joista pelaajien olisi helppo viimeistellä. Michael Ryan täytyy myös nostaa hyökkäyksestä esiin, mieheltä löytyy paljon potentiaalia, mutta se on tuntunut koko ajan lyötyvän paremmin.  Puolustuksesta nostetaan esiin Ville Uusitalo, joka pelaa varmaa peliä illasta toiseen. Kanadalainen Shaun Heshka on myöskin erittäin hyvä ja kokonaisvaltainen puolustaja, joka on oiva apu ylivoimissa. Maalilla Raanta ja Järvenpää on jakaneet pelivastuuta. Antti Raanta aloittaa tänään maalilla.

Ässät on hakenut Ilmalasta viime vuosina pisteitä kovaan tahtiin, mutta tänään se muuttuu. Jokereiden rutiini, liike ja viimeistely on tänään liekeissä joten pisteet jää Ilmalaan lukemin 5-2.

 

 

Blues – Tappara 1/2.05 Expect

Blues – Tappara (+1.5) 1/2.90 Veikkaus

Yli 5.5 maalia/2.05 BET365

 

Tappara on pelannut heikosti viime aikoina Blues on mielestäni liigan kovin joukkue ollut alkukauden osalta. Riksman ei ole tällä kaudella vielä hävinnyt, eikä häviä tänäänkään. Bluesin liike, äijämäisyys ja ylivoima tekee tänään tuhojaan, pisteet jää Baronalle lukemin 4-2

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement