Keskiviikkona SM-Liigassa ainoastaan yksi ottelu.

Tänään, eli keskiviikkona pelataan SM-Liigassa yksi ottelu ja se tulee Espoosta, kun Blues saa vieraakseen Ässät.

 

Blues – Ässät 1/2.21 Betsson

Blues – Ässät (+1.5) 1/3.10 Expect

Blues – Ässät (+2) X/6.90 NordicBet

Yli 5.5 maalia/2.50 Expect

Blues voittaa ja tekee yli 3.5 maalia/3.20 NordicBet

Lopputulos: 4-2/21.00 Unibet

 

Blues saa vieraakseen hyvin viime aikoina pelanneen Porin Ässät. Blues on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja molemmat viime viikolla. Ensin tiistaina, tuli vakuuttava kotivoitto aneemisesta Rauman Lukosta lukemin 4-2, sitten keskiviikkona saapui Jokerit Baronalle ja riisti espoolaisilta ehkä hieman kyseenalaisestikin voiton lukemin 1-2. Lauantaina Blues matkusti turkuun TPS.n vieraaksi, mutta hävisi kuitenkin pelin jatkoajan jälkeen 4-3, noustuaan jo kolmannessa erässä minuutissa 3-1 tappioasemasta tasoihin. Bluesin maalinteko vastuu lepää käytännössä ainoastaa kakkoskentän varassa jossa pelaa mahtavan syksyn pelannut tutkapari Rinkinen – Ramstedt. Ramstedt on erittäin hyvä sentteri, joka osaa pelata molempiin suuntiin. Voittaa kaksinkamppailuja ja jakaa oivia passeja ketjukavereilleen. Rinkinen iskee Ramstedtin passeista maaleja ja hän onkin Bluesin paras maalintekijä. Puolustus on espoolaisilla erittäin laaja. Varsinkin nyt, kun kapteeni Arto Laatikainenkin on palannut kokoonpanoon. Maalivahti kaksikko on liigan eliittiä. Juuso Riksman on loistava ykkösmaalivahti ollessaan kunnossa ja Antti Ore paikkaa häntä aina hyvin, kun sille on tarvetta. Espoolaisten pelityyli on erittäin agressiivinen.

Ässät on löytänyt juonen päästä jälleen kiinni. Viime viikolla porilaiset pelasivat kaksi peliä. Perjantaina kaatui komeasti vieraissa IFK lukemin 1-4, mutta perjantaina KalPa haki isomäestä pisteet lukemin 3-4. Ässät on saanut viikon alkuun ikävää jobinpostia, kun viimeinkin vireensä löytänyt laitahyökkääjä Veli-Matti Savinainen on loukkaantunut. Hänen ranne taitaa olla murtunut ja hän saattaa olla monia viikkoja sivussa. Hyökkäyksessä muutenkin Joensuu, Dixon ja Armia ovat nostaneet tasoaan huimasti ja tekee illasta toiseen hallaa vastustajilleen. Puolustuksesta Shaun Heshka on pelannut pirteästi, toisin kuin kapteeni Ville Uusitalo, joka ei ole enään sama pelaaja kuin ennen. Maalilla Antti Raanta on ottanut pää torjuntavastuun Juha Järvenpäältä, ja onkin pelannut mallikkaasti maalillaan.

Blues ja Ässät pelaavat tasaisia matseja niinkuin tulee tänäänkin käymään. Savinaisen poissaolo verottaa Ässäpakkaa tuntuvasti, joten peli kääntyy kotijoukkueelle. Pisteet jää espooseen lukemin 4-2, vahvan viimeistelyn ja liikkeen ansiosta.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement