Karjala Turnaus: Torstai

Euro Hockey Tour jatkuu suomessa järjestettävällä Karjala turnauksella. Suomi voitti Tshekin EHT.n selvästi ja päästi turnauksen kolmessa pelissä ainoastaan yhden maalin. Tähän turnaukseen maajoukkueen päävalmentaja Erkka Westerlund on koonnut todella nimivahvan nipun ja odotettavissa on erittäin hyviä jääkiekko-otteluita. Torstai päivän matseihin vihjeet luettavissa nyt ja tässä. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Venäjä – Suomi 2/2.34 Betsafe

Venäjä (+1.5) – Suomi 2/3.35 Betsafe

Alle 4.5 maalia/1.87 Betsafe

Venäjä tuo helsinkiin hyvän nipun KHL:ssä pelaavia tähtiä. Ilya Kovalchuk ei nyt luonnollisestikaan ole joukkueessa mukana, mutta joukkue on silti potentiaalinen ihan jopa MM-Kisoihin asti, jos Venäjä sinne näillä haluaisi lähteä. Joukkueesta löytyy mm. NHL:ssä vielä viime kaudella pisteitä naputellut Burmistrov. Puolustuksesta löytyy Ilya Nikulin ja Evgeni Medvedev. Molemmat lienee tuttuja kaikille jääkiekkoa seuraaville ihmisille. Maalia vartioi Alexei Eremenko ja Konstantin Barulin. Molemmille on kaksi nykyistä Minnesota Wildin suomalaista hyökkääjää tehneet ratkaisevat maalit MM-Kisojen välierissä.

Suomi lähtee kovalla nipulla niin ikään kotiturnaukseen. Westerlundin miehistön puolustus on MM-Kisatasoa niinkuin hyökkäyskin. Ykköskentästä löytyy tutkapari Kontiola – Aaltonen ja heidän rinnalleen on asetettu Hagman, joka johtaa SM-Liigan pistepörssiä. Kakkoseen on tuotu KHL:n Sibiristä tutkapari Enlund – Lehterä ja heidän rinnalleen on lyöty Salminen. Terävimmät hyökkäysketjut ovat varmasti kunnossa. Maalia vartioi todella vahvan puolustuksen takana vielä SM-Liigan alkukauden sensaatio Jussi Rynnäs, niin ainakin on taattu se, ettei suomelle tässä ottelussa tai turnauksessakaan tehdä maaleja. Toisena maalivahtina on Niko Hovinen.

Venäjä jäi suomen jalkoihin Tshekeissä, viime kevään koti MM-Kisoissa ja niin jää tänäänkin EHT.lla. Suomi nappaa turnauksen avausvoiton lukemin 1-3.

 

Ruotsi – Tshekki 2/2.75 Betsafe

Ruotsi (+1.5) – Tshekki 2/4.70 Betsafe

Ruotsi lähtee Karjala turnaukseen erittäin nuorella ja ennenkaikkea kokemattomalla ryhmällä. Joukkueesta löytyy ainoastaan yksi yli 25-vuotias pelaaja ja hän on puolustaja Elias Fälth. Joukkueen rungosta kertoo myös se, että vain kaksi pelaajaa on edustanut ruotsia mm-kisoissa, eli Martin Thörnberg ja Joel Lundqvist. KHL-pelaajia on ruotsin nipussa kolme ja vain viisi pelaajaa on joukkueesta pelannut yli 20-ottelua maajoukkueessa. Maalia vartioi vuorovedoin kaksikko Henrik Karlsson ja David Rautio. Karlssonilla on vyöllä kuusi ottelua maajoukkueesta ja Rautio tekee debyytin.

Tshekki lähtee ruotsin tavoin nuorella ryhmällä suomen turnaukseen. Joukkueen suurin tähti on SKA Pietarin hyökkääjä Roman Cervenka, joka on itänaapurissa painanut melkoisia tehoja taululle. Joukkueen hyökkäyksestä löytyy myöskin kaksi SM-Liiga pelaajaa, sillä Petr Hubacek ja Radek Smolenak ovat mukana tshekin ryhmässä. JYP.n mies Hubacek jälleen ja Pelicansista KHL:n siirtyvä Smolenak ensi kertaa. Puolustuksesta löytyy liideri nimeltä Tomas Kaberle, joka on palannut kuluneeksi kaudeksi eurooppaan rapakon takaa. Maalia vartioi kaksikko Jakub Stepanek ja Kovar.

Ruotsi pelaa kotijäällä tämän ottelun ja lähtee nuoren joukkueen tavoin ennakkoluuloitta illan otteluun. Ennakkoluulottomuus koitunee kohtaloksi, sillä Tshekki on tunnetusti loistava vastaisku joukkue. Tshekin joukkueen pienikin kokemusetu on rautaa ja näin uskomme heidän voittoon. 1-4 lukemin Tshekeille pisteet tästä ottelusta.

 

Lyö vetoa Karjala turnaukseen Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement