Jokerit – TPS 21.9 ”90-luvun klassikko”

90-luvun klassikkopeli. Suurin mestarisuosikki Jokerit avaa tänä iltana kautensa kotijäällä. Jokerit ovat ainut joukkue mikä on vielä nolla kerhossa, mutta Jokerit ovat sen ansainneet omilla otteillaan. TPS voitti JYP.n kotonaan keskiviikkona hienon nousun jälkeen rankkarikilpailun jälkeen 4-3.

 

Jokerit – TPS 1/1.80 NordicBet

Jokerit – TPS (+1) 1/2.35 NordicBet

Jokerit – TPS (+2) 1/3.65 NordicBet

Jokerit voittaa ja tekee yli 3.5maalia/2.90 NordicBet

Yli 5.5 maalia/2.55 Veikkaus

Erien maalit 1.erä X 2.erä X 3.erä =6 tai enemmän maaleja/5.00 NordicBet

 

Jokerit ei juuri koskaan häviä kauden kotiavaustaan. Eteläpääty on luonut illan otteluun suomen suurimman tifon ja he varmasti antavat kaiken mahdollisen tuen illan otteluun. Jokerit on pelannut huonosti kauden kaksi ensimmäistä ottelua. Pelistä on puuttunut rohkeus ja varmuus. Kiekollinen peli on ollut hieman hataraa, mutta ylivoimasta Jokerit antoi jo IFK pelissä näytteen. Jokereiden huippuyksilöiden tarvitsee parantaa illan otteluun roimasti. mm. Teräväinen on ollut ihan yössä koko alkukauden (harj. pelit mukaanlukien). Puolustuspeli oli jo Kuopiossa tiiviimpää, mutta silti siinä on paljon parantamista. Maalilla Kilpeläinen paransi myös otteitaan Kuopion 3-0 tappiossa, toki pari helppoa hänellekkin meni.

TPS pelasi ihan kelpo kotipelin JYP.ä vastaan eikä se juuri enempää kuin kaksi pistettä ottelusta ansainnut. Ulkomaalaiset ratkaisi lopulta rankkareilla voiton kotijoukkueelle. Maalilla Niittymäki pelasi ihan kelpo pelin mutta tänään turkulaisten maalilla aloittaa Atte Engren. Puolustus on hieman haavoittuvainen, ja sen täytyy olla tänään kunnossa, jos meinaa ärsytetyn narripakan voittaa.

Jokerit tulee varmasti energisesti otteluun. Jos kotijoukkue saa sen tunnetun kotivaihteen päälle niin TPS.llä ei juuri saumoja pelin voittamiseen ole. Jokerit voittaa 5-1 ja avaa pistesaaliinsa tällä kaudella.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement