Hoffenheim – Liverpool klo. 21:45 ti 15.8.2017

Liverpoolin matka kohti Mestareiden Liigaa jatkuu Hoffenheimia vastaan. Kaksiosaisten karsintapelien ensimmäiset osat nähdään tällä viikolla ja Liverpoolin peli on luonnollisesti yksi kiinnostavimmista. Joukkue on ollut viime aikoina isosti tapetilla Case Coutinhon takia. Pool jätti nyt miehen pois kokonaan tämän ottelun kokoonpanosta, joten siirto Barcelonan väreihin saattaa olla taputeltu jo ennen kuin toinen osaottelu pelataan.

Liverpool on suosikki

Hoffeheimin kotikerroin ei ole mikään ihmeellisen suuri, mutta Jürgen Kloppin joukkio lähtee Saksaan varmasti hakemaan ainakin sitä vierasmaalia. Hoffenheimin kokoonpano on asetta tai paria heppoisempi kuin Poolin, mutta hirveän isoja summia ei välttämättä kannata vierasjoukkueen isolle voitolle laittaa. Joukkueen esitys viikonlopun pelissä Watfordia (3-3) vastaan oli ajoittain jo ihan hyvää, mutta ei missään nimessä valmista. Oliko tämä ottelu jo mielessä? Ehkäpä.

Bundesliiga ei vielä ole päässyt alkamaan, mutta Hoffenheim pelasi Erfurtia vastaan Saksan Cupin ottelussa 0-1 voiton. Eli kyllä siellä ainakin puolustuspeliä on reenattu.

Liverpoolilta on siis Coutinho sivussa, hyvin mahdollisesti hänen viimeinen peli Liverpoolissa on jo nähty. Lisäksi poissa ovat Adam Lallana, Nathaniel Clyne, Daniel Sturridge ja Danny Ings. Näistä huolimatta Pool saa ihan kovan kokoonpanon tähänkin otteluun. Hoffenheimilla on Adam Szalai, Florian Grillitsch ja Sandro Wagner puolikuntoisina, mutta voivat pukea jo tähän matsiin.

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

Mahdolliset kokoonpanot otteluun

Kotijoukkueen ennakoitu kokoonpano Hoffenheim – Liverpool otteluun on seuraavanlainen:

Baumann – Hübner, Vogt, Nordveit – Schultz, Amiri, Polanski, Demirbay, toljan – Kramaric, Wagner

Liverpoolin ennakoitu kokoonpano otteluun voisi olla tämänlainen:

Mignolet – Milner, Matip, Lovren, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Henderson, Can – Mane, Firmino, Salah

Näin pelataan

Hoffenheim ei missään nimessä ole heittopussi eikä helposti voitettava joukkue, varsinkaan kotikentällään. Ei joukkue ole turhaan raivannut tietään tänne saakka. Liverpool on suosikki ja Jürgen Klopp tarjoaa taatusti avaimet käteen –ratkaisun Hoffenheimin voittamiseen. Joukkue ei saa jäädä ottelussa nollille ja liikaa ei saa päästää eteen kotijoukkuetta omaa kotimatsia ajatellen.

Tulosvetoon voisi kaavailla tuloksia 0,1 – 1,2, peli voi todellakin päättyä tasan. 3-3 oli tulos Watfordia vastaan, säilytetään nyt vielä sitten sen havajifutiksenkin mahdollisuus tässä pelissä. Avointa, päästä päähän futista niin saadaan ainakin maalintekijöitä roppakaupalla. Unibetillä matsista on yli 200 pre-match kohdetta tarjolla, livevedonlyönnissä varmasti sitten toinen mokoma matsin alettua. Vetoa voi taas lyödä melkein kaikesta, varoituksista maalintekijöihin ja puoliaikavedoista tasoitusvetoihin.

Unibet:
Kulmapotkuja yhteensä , yli 10.5 / 2.02, Yli 11.5 / 2.55
Tasoitusveto, 0-1, 2.65 – 8.00 – 1.55
Tasoitusveto, 1-0, 1.66 – 7.00 – 2.48
Maalintekijä, Kramaric / 2.60, Wagner / 2.60
Maalintekijä, Firmino / 2.75, Salah / 3.15

Nordicbet:
Vierasjoukkue voittaa ensimmäisen tai toisen puoliajan / 1.68
Vierasjoukkue tekee maalin molemmilla puoliajoilla / 3.10
Tasapeli ja yli 1.5 maalia / 4.40
Jatkoon menevä joukkue, 3.00 – 1.37
Vierasjoukkuee ensimmäinen maali, 1.93 – 3.25 – 2.90

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement