Formula 1: Kanadan GP

Eilen tehtiin historiaa aika-ajoissa, kun suomen Valtteri Bottas pääsi urallaan ensimmäistä kertaa kolmanteen osioon ja samalla paineli Williamsinsa kolmanteen ruutuun. Siinä on upeat lähtökohdat tämän iltapäivän kisaan, johon Vettel lähtee paalulta, Hamilton toisesta ruudusta ja suomen se kirkkaampi F1 tähti Kimi Räikkönen vasta ruudusta 10.

 

Parhaat sivustot Formula 1 veikkaukseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka lähtöön
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti Formulaa listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betsafeEhdottomasti netin top-5 veikkaustoimisto suomalaiseen makuun.

 

Bottas top-6: 4.00 Unibet

Räikkönen – Bottas 2/3.00 Unibet

Rosberg – Räikkönen 2/1.80 Unibet

Valtteri Bottaksen kerroin kuuden parhaan joukkoon pääsystä on suhteellisen hyvä. Kannattaa kokeilla, jo pelkästään siksi, että itse kuljettaja on erittäin kilpailukykyinen ja taitava ajamaan, mutta Williams ei ehkä anna kaikkea mahdollisuutta. Hyvän taktiikan osuessa nappiin Williams ja Bottas on tänään korkealla.

Bottas saa Match-Up vedossa Kimiä vastaan kolmen kerrointa. Kimi on usein ihan luuska starteissa ja jäänee heti lähdössä sijan tai kaksi. Kisan edetessä Kimi todennäköisesti saavuttaa Bottasta ja voi tietysti olla, että Williams tulee perävalot vilkkuen Kimiä vastaan ja Räikkönen kaasuttaa ohi, mutta silti, tämä on erittäin kokeilun arvonen kohde.

Mercedeksen renkaat kesti Monacon GP.ssä mainiosti ja sieltä Nico Rosberg onnistui nappaamaan hienon voiton. Nyt on jarruille ja renkaille erittäin paha rata kyseessä, joten kestääkö Rosbergin tai Hamiltonin autot täällä niin hyvin kuin Monacossa. Itse epäilen rajusti. Kimillä on mainio kerroin Rosbergia vastaan, vaikka hän lähteekin 6 ruutua taaempaa.

 

Lyö vetoa Formuloista Unibetilla »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement