F1 Saksan GP

Viikonloppu saksan legendaarisella Nürburgringin radalla on ollut todella hieno. Kuskit ovat päässeet tekemään töitä ilman mitään suurempia kommervenkkejä ja meidän suomalaisten kannalta on hienoa, että Kimi Räikkönen ja Lotus-talli ovat olleet iskussa.

Kisaan paalulta lähtee itseoikeutetusti Lewis Hamilton, joka pieksi kymmenyksen erolla saksan Sebastian Vettelin. Kolmanteen ruutuun ajoi Vettelin tallikaveri Mark Webber, jäätyään Hamiltonista kaksi kymmenystä. Kimi Räikkönen eteni neljänteen lähtöruutuun jäätyään puoli sekuntia kärjen vauhdista. Kimi tallikaveri Romain Grosjean oli aika-ajon kuudes ja suomen Valtteri Bottas 17.

Kisasta on varmasti tulossa hyvä, mikäli sää sen suosii. Huomiota kannattaa kiinnittää päivän peleissä siihen, että Vettel ei ole voittanut täällä kertaakaan. Entä miten tällä normaalilla kisaradalla kestää Mercedes GP.n auto ja millainen heidän kisavauhti on aika-ajoon verrattuna? Mark Webber osoitti viime viikonloppuna olevansa kisassa erittäin nopea, jos tarve niin vaatii, joten häntä ei kannata jättää pois laskuista. Ferrarit ovat olleet kisoissa kovassa kyydissä, joten heitäkin on lupa odottaa kärkikuusikkoon. Kimi Räikkönen taistelee tänään ehdottomasti voitosta. Silverstonen radalla Kimi sai loistavan startin ja nosti itsensä sillä viidenneksi kahdeksannesta ruudusta. Tänään hyvä startti ja ulkokautta ykkösmutkassa kaikista ohi? 

 

Voittaja: Räikkönen/9.00 Unibet, TOP-3/2.15 Unibet

Räikkösen kisavauhti lienee tänään hirmuista ja talli tuskin enään tekee virheitä taktiikoiden suhteen. Uskomme Kimin voittoon! Palkintopallisijasta on mukava lähteä tuplaamaan rahojaan, se on saletti!

Matchupit:

  1. Hamilton – Räikkönen 2/2.30 Unibet
  2. Räikkönen – Webber 1/2.20 Unibet
  3. Alonso – Grosjean 2/2.60 Unibet
  4. Grosjean – Rosberg 1/1.72 Unibet

 

Erikoiset:

Turva-autoa käytetään kisan aikana: Kyllä/2.40 Unibet

Nopeimman kierroksen ajanut kuljettaja: Räikkönen/11.00 Unibet

 

Lyö vetoa Formuloista Unibetilla »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement