European Trophy

Tänään European Trophyssä kaksi suomalaisjoukkuetta pelaavat pelin, kun Jokerit kohtaa Vantaalla Sveitsiläisen Zugin ja TPS Turussa myöskin Sveitsiläisen Fribourghin. Tsekkaa pienet ja ytimekkäät vihjeet alta! Pelionnea!

 

Jokerit – Zug: Yli 5.5 maalia/2.10 Unibet

Jokerit – Zug (+1) 2/1.92 Unibet

Kotijoukkue kärsinyt loukkaantumisista jo pre-seasonin aikana ja peli ei ole kulkenut ET:llä odotetulla tavalla. Joukkue saa tänään kokoonpanoonsa vahvistusta hieman, kun Jere Karalahti ja Philip Desimone debytoivat narripaidoissa. Sveitsiläisten kokoonpanokaan ei ole mikään hirmuisen kova ja suhteutettuna siihen, että Jokereilla on maalissa Joonas Korpisalo, jonka kunto on pienoinen arvoitus.

 

TPS – Fribourg ML 2/1.80 Unibet

TPS – Fribourg: Yli 5.5 maalia/2.00 Unibet

Kotijoukkue on esiintynyt pirteästi ET:n peleissä ja tulostakin on tullut. Molempien joukkueiden ottelut ovat olleet maalirikkaita mikä houkuttaa tietenkin ottamaan kiinni overia. Täytyy kuitenkin muistaa että vastassa on Sveitsin liiga viime kauden 2. joten homma ei tule olemaan mikään läpihuuto juttu niin kotijoukkueelle kuin vieraillekkaan. Fribourgin ykkösnimenä lienee syytä mainita Minnesotan vuoden 2004 varaus Juliet Sprunger. Kotietu TPS:lle nostaa mukavasti vieraiden kerrointa mikä kelpaa mainiosti.

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement