European Trophy

European Trophyssä pelataan läjäpäin otteluita, mutta me tarjoamme teille vihjeen puolen tunnin päästä alkavaan TPS.n ja SC Bernin väliseen otteluun. Pelionnea kaikille!

 

TPS – SC Bern 2/2.10 Unibet

TPS (+1.5) – SC Bern 2/2.95 Unibet

1. Erä: 2/2.67 Unibet

TPS jakaa European Trophyssä lohkonsa kärkipaikkaa yhdessä Fribourgin kanssa joita vastaan he pelasivat eilen. TPS oli eilen lopulta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 2-1, mutta pelillisesti ottelu ei juuri mitään herkkuja tarjonnut. TPS pääsi pelaamaan ottelussa paljon yli-, sekä alivoimaa. Molemmat toimi erittäin mallikkaasti ajoittain, mutta tehottumuus vaivasi turun ylpeyttä. TPS muokkaa tänään kokoonpanoaan siten, että Hostikka korvaa Norrenan maalissa, ykköskentästä tulee junnupainoitteisempi ja Kumeliauskas pelaa 13.hyökkääjänä.

Antti Törmäsen Sveitsin mestarijoukkue SC Bern on aloittanut hieman vaisusti tämän kauden European Trophyn. Kahden pelatun pelin jälkeen joukkueella on tilillään yksi voitto ja neljä tehtyä maalia. Bernin joukkueessa pelaa yksi suomalainen, eli laitahyökkääjä Mikko Lehtonen. Muuten joukkue on ainakin meidän silmiin varsin tuntematon legioona. On heillä toki mainittavia pelaajia, kuten Martin Pluss, Ivo Ruthemann ja Ryan Gardner, jotka tarvittaessa voi saada vaikka minkälaista tuhoa aikaiseksi.

TPS.n eilinen esitys oli vaisu ja kokoonpanomuutokset tähän päivään sen verta suuria, että uskomme pisteiden lähtevän SC Bernin mukaan lukemin 1-4.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement