Eurooppaliigaa

Eurooppaliigassa suomalaiset joukkueet aloittavat karsintapelinsä tänään vieraspeleillä. Me olemme niissä vihjeiden muodossa mukana, joten kaikille pelionnea! Muistakaa huomenna, että tenniksessä on miesten välierät ja siihen tulee vihjeet!
Jeunesse Esch – TPS (-1) 2/2.22 Betsson
Luxemburgilainen Jeunesse Esch kohtaa TPS:n. Jeunesse sijoittu maansa sarjassa kolmanneksi. Luxemburgin sarjan tasosta kertoo kuitenkin varmasti myös se, että peleihin ei ole tarjolla kertoimia. Sarjahan päättyi jo reilu kuukausi sitten, joten pelituntuma ei ole välttämättä ihan kohdillaan. TPS puolestaan on pienoisessa otteluruuhkassa, eikä sekään ole tietysti hyvä asia. 

TPS on joukkueista selvästi vahvempi eikä kotietukaan hirveästi puntteja tasoita. Viime vuonna Jeunesse Esch kohtasi slovenialaisen Ljubljanan, jolle se hävisi sekä kotona että vieraissa 3-0. Eiköhän TPS ota vähintään sen parin maalin voiton ja siitä tarjottu 2.2 kerroin kelpaa hyvin lapulle! Tulosveikkaus 0-2/3.

Vikingur – FC Inter (-1) 2/1.89 Betsson
Färsaarilainen Vikingur kohtaa Interin. Vikingur on sarjassaan kolmanneksi viimeisenä ja Färsaaren sarja tuskin on kovinkaan kovatasoinen.. Kertoo varmasti aika paljon Vikingurin tasosta. Joukkue esiintyi myös viime vuonna eurokentillä. Vastaansa se sai valko-venäläisen Gomelin, jolle se hävisi 0-6 ja 4-0. Inter puolestaan pelasi vieraissa huikean 1-1 tasurin Twenteä vastaan, mutta hävisi kotiottelussa 0-5.

Inter on joukkueista selvästi laadukkaampi ja kun Veikkausliigan mitalisijatkin ovat karanneet käsistä, panostaa se varmasti Eurooppaliigaan. Ei vähintään kahden maalin voiton pitäisi tässä Interille vaikeuksia tuottaa. Tulosveikkaus 0-3/4.

Inter Baku – IFK Mariehamn 1/1.55 Betsson
 
Azerbaidzanilainen Inter Baku saa vieraakseen IFK Mariehamnin. Inter Baku on pelannut kotimaan sarjan päättymisen jälkeen kaksi ystävyysottelua venäläistä Krasnodaria ja tshekkiläistä Slavia Prahaa vastaan. Kummatkin ottelunsa Baku pelasi vieraissa ja kumpainenki päättyi sen kannalta hienoon tasapeliin.
Baku on joukkueista hieman kovempi ja se on erittäin paha vastus kotipeleissään. MIFK:lle matkustusta on kertynyt ihan mukavasti, joten kotiedun merkitys on tietysti vielä suurempi. Vielä kun lisätään Bakun rasitusetu (MIFK on otteluruuhkassa kuten jokainen Veikkausliiga- joukkue), niin Baku lähtee otteluun melko selvänä ennakkosuosikkina. 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement