Euro Hockey Tour!

Eurohockeytourin ensimmäiseen turnaukseen nyt kaksi vihjettä! Poimi pelit nopeasti lapullesi, sillä otteluiden alkuun ei ole enää kauaa aikaa! Pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

Suomi – Tshekki ML 2/1.60 Unibet

Yli 4.5 maalia/1.73 Unibet

Suomi lähtee Euro Hockey Tourin Tsekin turnaukseen melko kokeneella porukalla, sillä joukkueen mukana on vain 1 debytantti. Vaikka asia on näin, on mukaan otettu myös muutama nuorempi leijona (Jere Sallinen ja Iiro Pakarinen), jotka saavatkin nyt turnauksessa näytön paikan, sillä heidän istutettiin tiistain harjoituksissa kokeneemman Petteri Wirtasen laidoille. Suomen maalivahtitilanne on myös erinomainen sillä, TPS:stä Lev Prahaan siirtynyt Atte Engren on Suomen käytettävissä, sekä KalPa:n jättiläisenä tunnettu Mikko Koskinen, joka on esiintynyt kotimaan liigassa välillä aivan huikeasti. Unohtamatta tietenkään, että Suomi nimesi kokeneen Leo Komarovin kapteenikseen, on Suomen nippu varsin tyydyttävä, vaikkakin yhteistä jääaikaa näillä kaveruksilla tuskin on hirveästi.

Tshekki lähtee kotiturnaukseensa kovalla nipulla, joka koostuu oikeastaan kokonaan KHL:stä tulevilla kavereilla. Löytyyhän sieltä toki myös meille kaikille tuttu Peter Hubacek, joka tunnetaan JYP:n pelurina kotoisesta liigastamme. Suosittelen kuitenkin seuraamaan seuraavia pelaajia: Michail Vondrka, Jakub Petruzalek, sekä Tomas Voracek. Tshekin maalivahtitilanne on allekirjoittaneelle hieman pimennossa, sillä sekä Pavel Francouz, että Jakub Kovar, eivät viime kauden aikana hirveästi pelejä itselleen keränneet.

Tshekki tulee todennäköisesti todella aggressiivisesti illan peliin ja näytön halut kotiyleisölle ovat varmasti valtavat, joka voi johtaa virheisiin puolustuspäässä, kuitenkin Suomen melko kokematon kokoonpano ei vakuuta tältä saralta ja hieman jännitystäkin siellä saattaa olla ilmassa. Myös vaihtunut päävalmentaja voi vaikuttaa asiaan jollain tasolla. Tshekki voittaa 2-3.

 

 

Venäjä – Ruotsi (+1.5) 2.40 Unibet

Yli 4.5 maalia/1.70 Unibet

Alkuun todetaan että kyseinen ottelu pelataan Venäjällä, josta joukkueet matkaavat lauantaiksi kohti Tsekkiä, missä pelataan lauantain ja sunnuntaina aikana ottelut Suomea ja turnauksen järjestävää Tsekkiä vastaan.

Vierasjoukkue Ruotsi lähtee turnaukseen melko tuntemattomalla kokoonpanolla, jossei ole seurannut Ruotsin kotimaista SHL:ää kovinkaan paljoa (entinen Elitserien). Kuitenkaan kyseessä ei ole mikään alasarjan liiga, joten kovia pelimiehiä sieltä löytyy paljon. Ruotsi kärsi maalivahti menetyksestä juuri turnauksen alla, sillä Johan Backlund ei saavukkaan joukkueen mukana, vaan tilalle on ilmoitettu Linus Ullmark, jonka uskonkin ottavan tänään paikan Ruotsin maalilla. Ruotsi kaatoi Venäjän Czech Hockey Gamesissa viime keväänä 4-2, joka näkyy myös kertomissa selvästi.

Venäjä lähtee turnaukseen yllättävän vaisulla kokoonpanolla, sillä parempaankin olisi ollut mahdollisuus. Kuitenkin nimimiehiä löytyy ja esimerkiksi maalilta löydetään niinkin tuttu nimi kuin Konstantin Barulin, joka on nähty useasti Venäjän maalilla myös MM-kisatasolla joten en usko Venäjän pelin kaatuvan ainakaan siihen suuntaan.

Kotiedulla höystettynä Venäjä asettuu tässä pelissä selväksi suosikiksi, vaikkakin kertoimessa näkyy selvästi Ruotsin viime keväinen 4-2 voitto. Ruotsin nippu on arvaamaton mutta 1.maalivahdin ollessa poissa tilanne on täysin avoin. Joten kotiedun siivittämänä ja hieman paremmalla kokoonpanolla Venäjä voittaa ottelun lopulta 5-2.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=ts&fref=ts

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement