Euro Hockey Tour!

Euro Hockey Tour jatkuu tänään. Suomi ja Venäjä ottivat avauspeleissään voitot. Suomi vähän helpommin kuitenkin Tshekeistä, kun Venäjä Ruotsista. Pelionnea kaikille!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

Venäjä – Suomi (+1) 2/1.82 Unibet

Alle 4.5 maalia/1.92 Unibet

Molemmat joukkueet aloittivat Euro Hockey Tourin Tsekin turnauksen voitokkaasti, sillä Venäjä kaatoi kotimaassaan Ruotsin 2-0, mikä on odotusarvoa pienempi, Linus Ullmark oli Ruotsin maalissa hyvässä vireessä. Suomi puolestaan kaatoi tasapainoisella ja hyvällä kiekkopelillä kotiyleisön suosikin Tsekin maalein 3-1.Venäjän peliesitys oli kotihallissa vaisu, vaikka on muistettava että vierasjoukkue Ruotsi ei kovin kummoista vastusta tarjonnutkaan.

Suomen esitys oli yllättävän positiivinen, sillä Westerlund on vaihtanut täysin Suomen pelitapaa, uskalletaan hyökätä enemmän ja muutenkin peli tuntuu rullaavan paremmin kuin vuosiin. Myöskin Atte Engren oli maaginen Suomen maalilla, enkä usko että vire on hävinnyt 2:ssa yössä mihinkään.

Kertoimet ovat aika räikestä itäisen naapurin puolella, joten on helppo napsia talteen kotoisen Suomen puolesta hyvät kertoimet. Uskotaan Suomen 2-3 voittoo jatkoajan jälkeen.

 

 

Tshekki – Ruotsi ML 2/2.06 Unibet

Yli 4.5 maalia/1.72 Unibet

Kotijoukkue aloitti turnauksen tappiollisesti Suomea vastaan, eikä sen peliesitys vakuuttanut oikein millään saralla. Myöskin Ruotsi oli Venäjällä pelatussa pelissä hyvinkin vaisu, eikä tarjonnut juurikaan vastusta Venäjän pojille.

Tshekin ongelmat alkavat, kun kotiareena alkaa mylviä. Jotenkin heistä näki selvästi, että pienoinen jännitys painaa puserossa ja mailaa puristettiin turhankin kovaa. Ruotsi puolestaan pelasi kuitenkin ihan kohtalaista peliä, vaikkakin se ei Venäjää vastaan toiminut millään tasolla. Kuitenkin sieltä pystyi erottamaan hyviäkin asioita, niistä yksi lienee Linus Ullmark ja pari maagisen hyvää koppia.
Tässä on tämän turnauksen häntäpään taistelu, kotiyleisön paineet ladataan Tshekin niskaan ja Ruotsi voi pelata tyynenrauhallisesti.

Uskomme Ruotsin voittoon lukemin 1-4.

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement