Confederations Cup

Confederations Cupissa on toinen ottelukierros menossa. Me hyppäämme mukaan vihjeidemme kera tänään sillä mielenkiintoisemmalla ottelulla!

 

Nigeria – Uruguay 2/1.77 Betsson

Uruguay -1 2/3.25 Betsson
– Lohkoykkösenä toistaiseksi majaileva Nigeria kohtaa vielä kolmantena olevan Uruguayn. Nigeria kohtasi avausottelussaan surkean Tahitin, jonka se voitti puolivaloilla ja monen monta läpiajoakin tuhlailleen lukemin 1-6. Jos sen viimeistely on tässäkin pelissä sitä tasoa mitä se oli Tahitia vastaan, niin ei olisi ollenkaan yllätys vaikka se jäisi nolliin.
Uruguay puolestaan kohtasi ensimmäisessä matsissaan kivenkovan Espanjan. Alussa Uruguay jäi täysin Espanjan jalkoihin, mutta mitä pidemmälle peli eteni sitä enemmän Uruguay sai pelin juonesta kiinni. Vielä lopussa se pääsi kaventamaan numerot 2-1 sen tähtihyökkääjä Suarezin uskomattomalla vaparimaalilla. Olen varma, että tänään kentällä nähdään selvästi vaarallisempi Uruguay kuin viime pelissä.
Uruguaylla on selvähkö materiaalietu, sillä Nigeria ei ole saanut kasaan edes parasta joukkuettaan. Uruguaylta löytyy paljon taitoa varsinkin hyökkäyspäästä, riittää varmasti kun mainitsen nimet Luis Suarez ja Edinson Cavani. Puolustus taasen ei ole ihan niin kova kuin hyökkäyspää, mutta eiköhän se tehottoman Nigerian pysty pitämään kurissa. Uskon ottelussa nähtävän kohtuu monta maalia eikä overitkaan ole huonompi vaihtoehto, mutta itse lähden liikenteeseen Uruguayn voitolla.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement