Chicago-LAKings 2. ottelu!

Chicago Blackhawks ja LAKings kohtasivat viime yönä konferenssifinaalien ensimmäisessä ottelussa. Chicago Blackhawks voitti tuon ottelun niukasti 2-1. Tänään on jälleen edessä uusi peli United Centerissä.

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings X/3.85 Betsson

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings ML 2/2.45 Betsson

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings X2/1.76 Betsson

 

Blackhawks oli avausottelussa hallitsevampi osapuoli voittamalla pelin ja mm. laukaukset luvuin: 36-22. Blackhawks tiedosti asian miten heidän kuuluu Kingsejä vastaan pelata, eli pitää kiekkoa mahdollisimman paljon, eikä päästää Kingsejä myllertämään joukkueen puolustuspäähän kiekon kanssa. Avauserässä Blackhawks tuli erittäin kovaa Kingsien päälle voittaen siinä laukaukset 17-2, mutta ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 0-1 vierasjohdossa, kun Kings hyökkääjä Jason Williams teki avausmaalin. Toisessa erässä alkoi Blackhawksin syömähampaat onnistumaan ja joukkue ensin tasoitti pelin Patrick Sharpin maalilla, ja meni johtoon Marian Hossan tekemällä maalilla. Kolmannessa erässä Kings sai hieman otetta, mutta ei saanut tasoitusta tehtyä, joten Blackhawks otti ensimmäisen kiinnityksen Stanley Cup Finaaleihin 2-1 voitolla.

Peli varmasti jatkuu edelleen hyvin tiukkana. Maalivahtipeli on edelleen ratkaisevassa roolissa ja se, että pystyykö Blackhawks toteuttamaan viime pelissä toiminutta pelitapaa Kingsejä vastaan. Näihin peleihin ei juuri mitään uutta ja selvää vihjettä pysty kirjoittamaan, mutta uskomme, että jatkoajan jälkeen haetaan yöllä ratkaisua ja lopulta Los Angeles Kings tasoittaa voitot 1-1.n 2-3 voitolla.

 

Lyö vetoa tästä matsista Betssonilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement