Chelsea – Manchester City

Tänään on valioliigassa mielenkiintoinen kohtaaminen, kun sarjassa viidentenä oleva Jose Mourinhon Chelsea saa vieraakseen Manchester Cityn, joka on puolestaan sarjassa kuudentena. Kumman tahansa voittaessa nousee joukkue kolmen kärkeen koko sarjassa. Pelionnea sunnuntaille!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

 

 

Chelsea – Manchester City 2/3.20 Betsafe

Chelsea (+1.5) – Manchester City 2/5.95 Betsafe

Yli 3.5 maalia/2.75 Betsafe

Chelsea lähtee sunnuntai-illan kotiotteluunsa neljän ottelun voittoputkessa. Valioliigasta kaksi edellistä on päättynyt Chelsean voittoihin Cardiffista ja Norwichista, ja mestarienliigasta joukkueella on kahden ottelun voittoputki päällänsä, kun tällä viikolla joukkue murskasi Schalken vieraissa 0-3 ja sitä ennen Steauan vierassa lukemin 0-4. Joukkueesta pitää nostaa esiin Fernando Torres, sillä häntä on alkanut pelaaminen jälleen kiinnostaa ainakin maalienteon puolesta. Torres iski Schalken verkkoon kaksi osumaa ja kolmannen teki Hazard. Chelsealla on koossa kahdeksasta pelistä viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappio. Kotikentällään joukkue on pelannut neljä peliä voittaen kaikki maalierolla 10-2.

Manchester City lähtee Chelseaa vastaan kolmen ottelun voittoputkessa. City voitti mestarienliigassa tällä viikolla tiukan vierasmatsin Zska Moskovan vieraana lukemin 1-2 Sergio Agueron kahdella maalilla, jotka tuli avausjaksolle. Valioliigassa joukkue kohtasi ennen tätä mestarienliiga ottelua West Hamin vieraissa. Tuo ottelu päättyi 1-3 voittoon ja siinäkin pelissä Aguero teki kaksi maalia. Edellinen kotipeli Cityllä oli Evertonia vastaan lokakuun alussa. Tuo ottelu päättyi Cityn voittoon 3-1 lukemiin. Aguero teki tuossakin ottelussa maalin, mutta missasi pilkun. Cityllä on kahdeksasta pelistä yhteensä viisi voittoa, tasapeli ja kaksi tappiota. City on pisteen Chelseaa perässä. Vieraissa City on pelannut neljä peliä ja onnistunut voittamaan yhden. Kolmesta muusta on plakkarissa tasapeli ja kaksi tappiota.

City on voittanut joukkueiden neljä edellistä kohtaamista joista tosin vain yksi on Valioliigasta. Viime kaudella City voitti kotipelinsä, mutta Chelsean kotikentällä Stamford Bridgellä peli päättyi maalittomaan tasapeliin. Odotettavissa on tänään mielenkiintoinen ottelu, josta odotamme runsas maalista. Uskomme Cityn voittoon tehokkaamman viimeistelyn ansiosta lukemin 1-3.

 

Lyö vetoa Cityn puolesta Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement