Allsvenskan vihjeet

Ruotsin pääsarjatasolta jalkapallosta vihjeet nyt meiltä! Olkaa hyvät!

IFK Norrköping – IFK Göteborg DNB 2/1.99 Betsson

– IFK:t mittelevät paremmuudestaan Nya Parkenilla. Kotijoukkue Norrköping on sarjataulukossa yhdeksäs tilastoilla 4-3-5, maaliero 17:20. Göteborg puolestaan on kolmantena tilastoilla 6-4-2, maaliero 15:8. Kuntopuntarissa Göteborg on kuudes, Norrköping yhdestoista. Göteborgin tahti on hieman hiipunut sitten alkukauden, mutta taito ei ole kadonnut mihinkään ja kyllä Göteborg on liigan parhaita ellei jopa paras joukkue. Norrköping puolestaan kuuluu keskikastiin. Norrköping on kerännyt kotonaan yhdeksän pistettä, Göteborg vieraissa kahdeksan pistettä.
Norrköping pääsee otteluun muuten samalla kokoonpanolla kuin edelliseenkin, mutta puolustaja Falk-Olander uupuu kokoonpanosta otettuaan punaisen viime pelissä. Göteborg lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta parempi ottaa varalle DNB kun peli on viime aikoina hieman yskähdellyt. Eiköhän Göteborg kuitenkin palaa voittojen tielle ja ota kolme pistettä lukemin 1-2.
Syrianska FC – Malmö FF ( -1) 2/2,75 Nordicbet

– Syrianska FC saa vieraakseen Malmö FF:n. Syrianska on sarjataulukossa jumbosijalla, Malmö neljäntenä. Syrianskan saldo on 2-3-6, maaliero 8:18. Malmön tilastot puolestaan näyttää lukemaa 5-5-1, maalierokin on plussalla seitsemän börsän verran (18:11). Kuntopuntarissa Syrianska on myöskin tylysti viimeisenä nollalla voitolla, Malmö on myös vasta sijalla yhdeksän. Materiaalietu on kuitenkin Malmön hyväksi suuri ja sen on ehdottomasti voitettava tälläiset vastukset, jos se meinaa mitalisijoista taistella. Viime pelissä Malmö haki Brommapojkarnalta pisteet lukemin 1-3, nyt vastassa on vielä heikompi jengi joten pelataan Malmö tasoituksella kun normivoiton kertoimetkin ovat laskeneet aika olemattomiksi.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement