NBA finaaleiden kolmas ottelu

San Antonio Spursin ja Miami Heat välinen finaalisarja on edennyt kolmanteen otteluun. Vihjeessä kerromme jälleen, miten ottelussa tulee käymään. Olkaapa hyvät. 
San Antonio Spurs – Miami Heat (+2) 2/1.97 Betsson
Yli 187.0 pistettä/1.92 Betsson
Voitot ovat tasan 1 ja nyt pelit siirtyvät Spursin kotiluolaan AT&T Centeriin.
Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot koripalloon
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti korista listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

Ensimmäisessä pelissä Spurs voitti viimeisen neljänneksen ansiosta 92-88, kun toisessa ottelussa Heat karkasi toisella puoliajalla voittaen lopulta 103-84. Chris Boshilta kaivattiin toisessa kohtaamisessa vahvempaa peliä reboundien saralla ja mies vastasikin heti napaten 10 (GAME 1 – 5 reboundia). Miamin heitotkin napsuivat huomattavasti ensimmäistä peliä paremmin sisään ja näin he saivat tasoitettua sarjan.

 

Heatillä on hyvä peli alla, mutta Spursin kotona se saa tehdä vielä enemmän töitä voittaakseen. Viimeisestä 6 pelistä Heat on hävinnyt jokaisen, kun se on voittanut edellisen pelin. Momentum on kuitenkin Miamin puolella ja uskon, että se jatkuu myös tähän otteluun. Spursin on puolestaan parannettava puolustustaan ja upotettava heittoja. Duncan/Ginobili/Parker tekivät yhdessä vain 10/33 koria viime pelissä Miamissa eikä se tule tänään riittämään.

 

Alle tulokseen on jääty Heatin viimeisessä 5 ottelussa, kun Spursin 6 edellisessä kotipelissä 5 kertaa on koreja tehty yli-tuloksen verran. Miami Heat nappaa tänään toisen kiinnityksen mestaruuteen ja samalla ottaa kotietunsa takaisin luvuin 92-99.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement