Bruins-Penguis sarjan 4.ottelu!

Katkeaako ottelusarja suoraan 4-0 Bostonille Tosiaan ottelusarja on Bostonille tällä hetkellä jo 3-0 niin onko Pittsburghin selästä kuulunut jo naks? Bostonilla on siis varmasti jo henkinen yli ote Pittsburgiin ja viime jatkoaikavoitto varmasti musersi Pittsburghilaisia. Pystyykö Pittsburgh puhdistamaan kasvonsa ja ohittamaan loistavasti pelanneen Tuukka Raskin? Tässä vastaus, olkaapa hyvä!

 

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Boston – Pittsburgh 1/2.35 UniBet

Boston(-1.5) – Pittsburgh 1/3.20 UniBet

Boston ML 1.81/ UniBet

Alle 4.5 maalia 2.35/ UniBet

 

Pittsburgh on ollut ottava osapuoli tässä sarjassa, sillä tosiaan kolme kertaa nokkaan ja viimeisin vieraissa jatkoilla 2-1. Pittsburgh on kärsinyt tosiaan maalinteko ongelmasta, sillä
maaliero kolmesta aikaisemmasta kohtaamisesta on Bostonille huimat 11-2. Laukauksia Pittsburgh kyllä saa, mutta joukkue ei pääse kunnon maalintekopaikoille Bostonin hyvän puolustuksen ansiosta ja viimeisenä lukkona on huippuvireessä oleva Tuukka Rask.
Joukkueen tehomiehet Crosby ja Malkin on ollut koko ottelusarjan aivan pimennossa, joukkueen ainokaiset on tehnyt Kunitz ja Sutter.
Pittsburghilla on nyt viimeinen tilaisuus herätä ja alkaa laittamaan sitä laattaa reppuun tai pelit loppuu.

Boston on voiton päässä Stanley Cup finaalista ja saa pelata ratkaisevan ottelun kotihallissaan. Joukkueen itseluottamus on varmasti huipussaan ja se näkyy joukkueen pelissä. Hyökkäyspäässä on tullut maaleja suorastaan liukuhihnalla etenkin vieraissa eikä voi moittia
puolustuspäätäkään jos Pittsburghin tasoinen joukkue saa kolmessa ottelussa ainoastaan kaksi häkkiä väsättyä.
Bostonin tehomiehinä on häärinyt koko pleijareiden hyvin pelanneet Krejci ja Horton.

Bostonilla on varmasti kova halu voittaan ottelusarja tänään kotiyleisön edessä, mutta ei varmasti ota mitään päättömiä riskejä. Boston pitää Malkinin ja Crosbyn aisoissa jälleen ja pelaa hyvää ja tiukkaa puolustuspeliä omassa päässä sekä Rask jatkaa huippuotteitaan niin sillä Pittsburgh
tulee jälleen taipumaan. Pittsburghin miehet jos ei avausmaalia tule tekemään niin silloin on jo kovat paikat nousta edes tasoihin.
Varmasti tarkkaa pelaamista molemmin puolin, mutta Boston kääntää ottelun kotiyleisön turvin ja menee puhtaasti Stanley Cup finaaliin.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement